Branża, w której brak rąk do pracy

Producenci żywności nie mają jak zatrudniać nowych pracowników.

Publikacja: 24.03.2020 20:00

Branża, w której brak rąk do pracy

Foto: Adobe Stock

Brak pracowników i brak przepisów na czas kryzysu – to dziś główne zmartwienia producentów żywności.

Czytaj także: Producent wódki prosi klientów, by nie robili z niej odkażacza do rąk

Pozostało jeszcze 89% artykułu

99 zł za rok czytania RP.PL

O tym jak szybko zmienia się świat. Ameryka z nowym prezydentem. Chiny z własnymi rozwiązaniami AI. Co się dzieje w kraju przed wyborami. Teraz szczególnie warto wiedzieć więcej. Wyjaśniamy, inspirujemy, analizujemy

Przemysł spożywczy
Olej rzepakowy z Białorusi nie wjedzie na Litwę. Oto powód
Przemysł spożywczy
Po sześciu latach spadków znów rośnie sprzedaż mięsa
Przemysł spożywczy
We Francji wiesz, jakie mięso kupujesz i jesz
Przemysł spożywczy
Najmniej kupują mięsa osoby najstarsze. Zbadano zwyczaje jedzeniowe Polaków
Przemysł spożywczy
Masło ze świni? W Rosji - tak. Rośnie góra podrabianej żywności