#RZECZoBIZNESIE: Aleksandra Cichowska-Majchrzak: Piekarnia to ciężki biznes

Najwięcej pracy mamy, kiedy reszta Polaków ma wolne – mówi Aleksandra Cichowska-Majchrzak, współwłaścicielka piekarni Grzybki, gość programu Marcina Piaseckiego.

Aktualizacja: 06.04.2017 16:00 Publikacja: 06.04.2017 14:07

#RZECZoBIZNESIE: Aleksandra Cichowska-Majchrzak: Piekarnia to ciężki biznes

Foto: tv.rp.pl

Gość zaznaczyła, że piekarnia Grzybki jest znana przede wszystkim na rynku warszawskim. - Pod Warszawą zaczynamy się dopiero rozwijać – mówiła.

- Nazwa Grzybki wzięła się od naszych klientów. Oni tak przezwali naszą firmę i jest to związane z architektonicznym wyglądem naszego pierwszego budynku, który przypominał grzybek – dodała.

Pozostało jeszcze 86% artykułu

Czytaj więcej, wiedz więcej!
Rok dostępu za 99 zł.

Tylko teraz! RP.PL i NEXTO.PL razem w pakiecie!
Co zyskasz kupując subskrypcję?
- możliwość zakupu tysięcy ebooków i audiobooków w super cenach (-40% i więcej!)
- dostęp do treści RP.PL oraz magazynu PLUS MINUS.
Przemysł spożywczy
Amerykańska firma ma nakarmić rosyjskie wojsko. Kreml skonfiskował ją za rzekome przekręty
Przemysł spożywczy
Eksport szansą dla producentów mocnych alkoholi
Przemysł spożywczy
Kryzys ryżowy: Japonia uwalnia rezerwy strategiczne najważniejszego produktu żywnościowego
Przemysł spożywczy
Drogie jajka na Wielkanoc? Amerykanie mają pomysł: malują jak pisanki kartofle i cebulę
Materiał Partnera
Konieczność transformacji energetycznej i rola samorządów
Przemysł spożywczy
Hakerzy uderzyli w rosyjską wódkę. Stanęła produkcja i sprzedaż