Święto dobrej kuchni

Gault & Millau | Wręczenie nagród najlepszym szefom kuchni polskich restauracji towarzyszyło premierze II edycji słynnego „Żółtego Przewodnika".

Publikacja: 29.11.2015 20:00

Zdobywcy nagród: od lewej Paweł Oszczyk, Michał Bryś, Adrian Klonowski, Michał Kuter, Justyna Adamcz

Zdobywcy nagród: od lewej Paweł Oszczyk, Michał Bryś, Adrian Klonowski, Michał Kuter, Justyna Adamczyk, naczelna „Żółtego Przewodnika”, Justyna Słupska-Kartaczowska

Foto: Fotorzepa, Robert Gardziński

Niedzielny wieczór był jednym z najważniejszych w roku dla restauracji i hoteli w Polsce. Podczas uroczystej gali na terenie Wyścigów Konnych Służewiec przyznano wyróżnienia w pięciu kategoriach: szef kuchni tradycyjnej, kobieta szef, młody talent, szef jutra oraz szef roku.

Zwycięzcy, fanfary, łzy wzruszenia

Pozostało jeszcze 88% artykułu

Czytaj więcej, wiedz więcej!
Rok dostępu za 99 zł.

Tylko teraz! RP.PL i NEXTO.PL razem w pakiecie!
Co zyskasz kupując subskrypcję?
- możliwość zakupu tysięcy ebooków i audiobooków w super cenach (-40% i więcej!)
- dostęp do treści RP.PL oraz magazynu PLUS MINUS.
Kultura
Perły architektury przejdą modernizację
Kultura
Afera STOART: czy Ministerstwo Kultury zablokowało skierowanie sprawy do CBA?
Kultura
Cannes 2025. W izraelskim bombardowaniu zginęła bohaterka filmu o Gazie
Kultura
„Drogi do Jerozolimy”. Wystawa w Muzeum Narodowym w Warszawie
Materiał Promocyjny
Tech trendy to zmiana rynku pracy
Kultura
Polska kultura na EXPO 2025 w Osace