Powrót jesiotra w najlepszej odsłonie

Mistrzostwa Polski w potrawach i kawiorze z jesiotra zakończyły się sukcesem zespołu reprezentującego Hotel Zamek Gniew. Rywalizacja ośmiu wyselekcjonowanych drużyn stała na bardzo wysokim poziomie, a organizatorzy zanotowali rekordową liczbę zgłoszeń. O samym konkursie oraz wyzwaniach, stojących przed branżą HoReCa rozmawiamy z Agatą Fludrą, organizatorem mistrzostw Polski w potrawach i kawiorze z jesiotra z ramienia Hotelu Atut****.

Publikacja: 17.03.2017 12:47

Powrót jesiotra w najlepszej odsłonie

Za nami III Mistrzostwa Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra. Czym Państwa konkurs różni się od innych konkursów podobnego typu?

Dążymy do tego, aby jesiotr powrócił na polskie stoły w swojej najlepszej odsłonie, budujemy świadomość nt. kawioru oraz pozytywną atmosferę wokół regionu konińskiego, który słynie z największych łowisk tej królewskiej ryby w Polsce. Ponadto, jest to jedyne w skali całego kraju wydarzenie tego typu.

Pozostało 87% artykułu

BLACK WEEKS -75%

Czytaj dalej RP.PL. Nie przegap oferty roku!
Ciesz się dostępem do treści najbardziej opiniotwórczego medium w Polsce. Rzetelne informacje, pogłębione analizy, komentarze i opinie. Treści, które inspirują do myślenia. Oglądaj, czytaj, słuchaj.
Kultura
Podcast „Komisja Kultury”: „Gladiator 2” – triumf czy porażka?
Kultura
Muzeum Narodowe w Poznaniu otwiera Studyjną Galerię Sztuki Starożytnej
Kultura
Dzieło włoskiego artysty sprzedane za 6 mln dolarów. To banan i taśma klejąca
Kultura
Startuje Festiwal Niewinni Czarodzieje: Na karuzeli życia
Materiał Promocyjny
Kobieta pracująca żadnej pracy się nie boi!
Kultura
„Pasja wg św. Marka” Pawła Mykietyna. Magdalena Cielecka zagra Poncjusza Piłata