Aktualizacja: 27.07.2021 09:43 Publikacja: 27.07.2021 06:00
Foto: Bloomberg
Takie wyniki przynosi najnowszy raport POSbistro, który przedstawia kondycję i zmiany branży gastronomicznej, które nastąpiły w wyniku pandemii, do którego dotarła „Rzeczpospolita". POSbistro przeprowadziło badanie na próbie ponad 1 tys. lokali gastronomicznych z różnych segmentów, tj. restauracji, pizzerii, sushi itp.
Czytaj także: Pół roku lockdownu gastronomii: długi i gigantyczne straty
Z największego eksportera gazu na świecie do lokalnego producenta AGD. Taką transformację zafundował sobie rosyj...
23-proc. wzrost liczby zdarzeń bijących w cyberbezpieczeństwo w Polsce odnotowano w 2024 r. – wynika z opublikow...
Premier zapowiada repolonizację rynku i kapitału. Polskie firmy tracą optymizm przez Trumpa, a rozmowy handlowe...
W pierwszym kwartale 2025 r. liczba niewypłacalnych firm w branży produkcyjnej wzrosła o jedną trzecią w porówna...
Polityka klimatyczna i rynek energii w Polsce: podstawy prawne, energetyka społeczna. praktyczny proces powołania i rejestracji spółdzielni energetycznych oraz podpisania umowy z OSD
Grupa WB i koreańska Hanwha Aerospace uzgodniły warunki, na jakich ma działać spółka joint venture, która od 202...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas