Aktualizacja: 19.05.2020 22:05 Publikacja: 19.05.2020 21:00
Foto: Fotorzepa/ Robert Gardziński
Zamknięcie lokali gastronomicznych w czasie pandemii stało się gwoździem do trumny dla wielu biznesów tego sektora. Antoine Azais, prezes platformy Gastrojob, działającej w branży gastronomicznej, wskazuje, iż wielu dobrze prosperującym firmom, które miały stabilne przychody finansowe i lojalnych klientów, w tym kluczowym momencie zabrakło kapitału obrotowego. Efekt?
– Zbankrutuje około 20–30 proc. lokali gastronomicznych – zauważa Azais.
Dmitrij Miedwiediew zniknął z przestrzeni publicznej wraz ze swoimi ociekającymi żółcią wpisami w mediach społec...
Z końcem maja kończy się moja rola w zespole ds. deregulacji — powiedział PAP Rafał Brzoska, przedstawiciel prze...
Do KPRM trafiła ocena skutków regulacji powstającego właśnie systemu Rozszerzonej Odpowiedzialności Producenta (...
InPost przejmuje Yodel i umacnia się w Wielkiej Brytanii. Georgia Meloni może odmrozić relacje USA–UE. Xi Jinpin...
Nieznacznie więcej firm uważa, że zmniejszenie biurokracji obniży ich koszty niż skróci czas oczekiwania na admi...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas